Berlin'de

Berlin'de "Türk Mutfağı"

Şef Ebru Baybara Demir ise Türk mutfak kültürünün çok zengin olduğunu ancak dışarıda kısıtlı yemeklerle tanındığını söyledi. Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği 'nce Türk Mutfağı Haftası kapsamında, en başarılı..

Mutfak Şefinin yeri Neresidir?

Mutfak Şefinin yeri Neresidir?

Üst düzey restoran şefleri artık mutfaklarına uğramıyor sözleri gastronomi dünyasında tartışma yarattı. Peki bu işin doğrusu ne? Şef, mutfağının başında mı olmalı, yoksa ulusal ve uluslararası etkinliklere..

"Neolokal" İstanbul

Neolokal'in menüsüne baktığınız 'da çok net bir şekilde görebil -irsiniz. Galata Salt'ın terasında bulunan ve en iyi restoranlardan olan Neolokal, klasik Türk mutfağında bulunan yemekleri, modern bir şekilde yorum..

"Mikla" İstanbul

ürkiye dünyada farklı lezzetlere imza atmış en başarılı şeflerden Mehmet Gürs imzalı Mikla; vizyoner, rafine yemek, güzel İstanbul manzarası, modern yemek sunumları ve kaliteli müzikleri ile hem yerel...

"Spago" İstanbul

Taş fırın pizzaları, meze ve el yapımı makarnaları gibi lezzetler de yer alıyor. "Bademli Somon" ve "Dağ Mantarlı Pizza" benim en sevdiğim lezzetleri. Bu güzel restoranı deneyimlemenizi önerilir. Bomonti'de St. Regi.

Türk Mutfağı Şefi

Türk Mutfağı Şefi "Mehmet Akdağ" dan Lezzet Şöleni

7 Mehmet'in imza lezzetlerinden hibeş, gökkuşağı salatası, kavrulmuş kabak çekirdekli beyaz üzüm yaprağı, ısırgan otu kavurması, avcı böreği, oğlak tandır ve 1937'den bu yana..